الأربعاء، 15 يونيو 2011

طريقة عمل شوربة البصل بالتوست والجبنه



مميزة, الصور, بمنتداك, تصغير, تصغير الصور بمنتداك بطريقة مميزة, بطريقة


المقادير:

• كيلو بصل.

• ملح / فلفل / زعتر / حبهان.

• زبدة.

• 2/1 كوب جبنة رومي مبشورة.

• 5 أكوب شوربة فراخ.

• توست ناشف.



الطريقة:



• أول حاجة هبدأ أقطع البصل كله إلى شرائح متساوية في الحجم.





مميزة, الصور, بمنتداك, تصغير, تصغير الصور بمنتداك بطريقة مميزة, بطريقة
• هجيب حلة وهحط فيها ملعقة زبدة وهحطها على النار وهضيف إليها البصل اللي عندي وأقلبهم مع بعض لغاية ما البصلة تدبل.

مميزة, الصور, بمنتداك, تصغير, تصغير الصور بمنتداك بطريقة مميزة, بطريقة
• بعد كده هضيف للبصل الشوربة والزعتر والحبهان والملح والفلفل ونخليه على النار لغاية ما يستوي..

مميزة, الصور, بمنتداك, تصغير, تصغير الصور بمنتداك بطريقة مميزة, بطريقة
• هجيب التوست وأحط عليه الجبنة المبشورة وبعد كده أدخله في الفرن علشان الوش يحمر.

مميزة, الصور, بمنتداك, تصغير, تصغير الصور بمنتداك بطريقة مميزة, بطريقة• بعد كده هجيب طبق الشوربة وهحط فيه شوربة البصل وعليها قطع التوست بالجبنة المبشورة.

مميزة, الصور, بمنتداك, تصغير, تصغير الصور بمنتداك بطريقة مميزة, بطريقة
ده الشكل النهائي لطبق شوربة البصل...وبالهنا والشفا

مميزة, الصور, بمنتداك, تصغير, تصغير الصور بمنتداك بطريقة مميزة, بطريقة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق